07. september 2024
Facebook
streda, 31 január 2018 21:00

Foto: Vlak s Republikánmi narazil do smetiarskeho auta, jedna osoba nehodu neprežila

Written by 
Rate this item
(0 votes)

WASHINGTON 31. januára (WebNoviny.sk) - Vlak s desiatkami poslancov Republikánskej strany narazil vo Virgínii do smetiarskeho auta. Odporúčame:
Video: Vrtuľník nabúral do domu v Kalifornii, medzi mŕtvymi a zranenými je aj náhodný okoloidúci Podľa informácií Bieleho domu zomrel jeden človek a ďalší utrpel vážne zranenia. Obeťou je zrejme pasažier auta, politikom ani ich asistentom sa údajne nič nestalo. Zákonodarci smerovali do vládneho rezortu Greenbrier vo White Sulfur Springs, kde mali stráviť tri dni. Nehoda sa stala pri meste Charlottesville po takmer dvoch hodinách jazdy a vlak po nej zostal čiastočne vykoľajený. Zobraziť fotogalériu k článku:
Nehoda vlaku vo Washingtone, USA Republikánsky poslanec za Oklahomu Tom Cole informoval, že k nehode došlo na železničnom priecestí a smetiarske auto po nej zostalo rozpolené. Poslanci s lekárskym vzdelaním asistovali pri poskytovaní prvej pomoci.

Viac k témam: nehoda vlaku, Tom Cole, USA, Washington
Zdroj: Webnoviny.sk - Foto: Vlak s Republikánmi narazil do smetiarskeho auta, jedna osoba nehodu neprežila © SITA Všetky práva vyhradené.

Read 205 times

Media

NULL

Image Gallery

NULL

Reklama

Anketa

Rozmýšľali ste o premiestnení Vašej firmy do daňového raja?

áno, už som tak urobil - 14.3%
áno pripravujem sa na to - 35.7%
nie nerozmýšľal som - 35.7%
nie nerozmýšľal som a ani tak neurobím - 14.3%
The voting for this poll has ended on: september 9, 2013

Partneri projektu

judikaty sita

Ekonomický portál financnik.sk Vám prináša

ginal robinson banner